UN TRESOR PER A EL FUTUR DEL SEU FILL

UNA DENT DE LLET POT SALVAR-LI  LA VIDA

CENTRE DENTAL DRA. CASAUS, CLÍNICA ACREDITADA PEL PROCESAT DE CÈL.LULES MARE

Un exclusiu servei d’odontologia d’avantguarda amb el que el nostre centre, com a clínica acreditada, obrirà la porta de la medicina del futur als seus pacients.

Les cèl·lules mare són l’origen de la resta de cèl·lules, de les quals procedeixen tots els òrgans i estructures: pell, músculs, óssos, sang, fibres nervioses, etc.

La polpa de les dents és una font de cèl·lules mare que poden utilitzar-se per tractar malalties greus que es poden presentar en un futur. En el moment de treure una dent sana, ja sigui per indicació de tractament d’ortodòncia, queixals del seny, o dents de llet, és el moment d’aprofitar la oportunitat de conservar les cèl·lules mare.

Els propers anys viurem una revolució en el camp de la medicina regenerativa i la teràpia cel·lular, mitjanant l’aplicació d’aquesta tècnica innovadora.

 

¿Per què conservar les cèl·lules mare de les dents?

  • Pel seu valor terapèutic. S’utilitzen pel tractament de malalties greus de cor, diabetis, còrnea, ronyó, pell (grans cremats), sistema nerviós, trasplantaments, etc.
  • Per ser compatibles en un 100% , evitant el rebuig en cas de trasplantaments.
  • Per la seva utilitat intrafamiliar i disponibilitat immediata: són efectives per tractar malalties de la familia directa del pacient que les va generar.
  • Tenen gran capacitat antiinflamatòria i immunosupressora, sent molt efectives en malalties autoimmunes (Esclerosi múltiple, artritis reumàtica, celiaquia, diabetis, psoriasi, etc.).
  • Es transformen en cèl·lules de cartílag, múscul, os, neurones, co, etc., pel que són útils per a regenerar aquests teixits.
  • Poden conservar-se durant tota la vida en un banc de Cèl·lules Mare, per poder accedir en un futur als tractaments regeneratius més efectius amb la màxima seguritat, garantia y qualitat.

 

LA MILLOR ASSEGURANSA DE VIDA ES GARANTIR LA SEVA SALUT I LA DELS SEUS FILLS

Entradas recomendadas