No tots els implants són iguals, “no hi ha duros a quatre pessetes…”

Actualment estem vivint una època de gran competència en tots els àmbits. En el temes de salut, penso que aquesta competència s’ha de focalitzar cap a la qualitat i no cap al preu, ja que no es pot posar en risc la salut de les persones.
En referència a això, estic veient que moltes clíniques estan oferint implants a preus increibles, moltes vegades per sota del seu cost. L’única manera de “vendre” aquest tractament a aquest preu és baixar la qualitat dels materials i remunerar poc al professional. La prioritat en aquestes clíniques-empreses és la rendibilitat econòmica per sobre de la salut dels seus pacients. No tan sols el material és important, si no també la persona que el col•loca, la seva formació, la seva experiència, la seva honradesa…

És important que el pacient rebi informació sobre les característiques de l’implant i de la trajectòria profesional del cirurgià, per a què entengui que la diferència de cost està en la qualitat dels materials i en la tècnica quirúrgica realizada.
La majoria d’implants són de titani (també existeixen diferents qualitats d’aquest material), però la diferència i la garantia de l’èxit es troba en la superfície que els recobreix. Straumann té patentada la seva superfície SLActiv que accelera la integració de l’implant a l’ós, demostrant ser l’implant amb menor fracasos del mercat.

Quines característiques ha de complir un implant de qualitat?

  • Tenir estudis científics que avalin la seva qualitat
  • Tenir una activitat internacional i investigació constant
  • L’estabilitat de l’empresa dona la tranquil•litat de disposar dels recanvis que requereixi la pròtesi en un futur
  • Que el seu preu estigui en relació amb la qualitat que ofereix

Els nostres implants Straumann compleixen amb tots aquests requisits:

  • Líder mundial en odontologia implantologia
  • Present en més de 70 països
  • Col•labora amb instituts científics i universitats, amb els que investiga i desenvolupa els seus productes
  • Són els de menor índex de fracassos, segons un estudi realitzat per la Universitat de Göteborg (Suècia). “No existeix fabricant en el món que tingui la mateixa qualitat en evidència clínica que Straumann”

Al Centre Dental Dra. Casaus, si necessita un tractament amb implants, aquest serà realitzat pel nostre implantòleg el Dr. Antonio Castilla, Màster en Periodòncia i Implantologia per la Universitat de Berna (Suïssa), Professor de la Universitat de Barcelona i conferenciant en múltiples congressos d’Implantologia.
I, per suposat, li posarem Straumann. Simplement el millor implant.

A la llarga, no hi ha duros a quatre pessetes Ens ho demostren els pacients que, cada vegada més, ens visiten per fracassos d’implants, en un principi econòmics, però que, per altra banda, la solució definitiva suposa un cost elevat.
Jo no vull pels meus pacients quelcom que no li posaria a la meva família o a mi mateixa.

Dra. Carmen Casaus

Entradas recomendadas